THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

torsdag 19 november 2009

Skrivet den 19 november 2009 12:42 Från nån FEG ANONYM!!!

Anonym sa... skrev....


Men herregud människa är du 40+ eller är du 4?!! Jag har läst heeeeeela din blogg och du är ju SJUK! Jag menar inte att du är lite sjuk utan jag menar att ditt psyke är helt fucked up!! Du är en toka verkligen. Stackars dina barn, har soc(antar att ni är en sån familj som har kontakt med soc) aldrig gjort en ordentilg utredning på dig och din lämplighet som mor? Du är så jävla äcklig och är white trashig!!!!Jag spyr på dig ditt fetto! Du skriver ofta om att folk inte älskar dig som du förtjänar att bli älskad och att du vill ha kärleksgåvor och sådant, men för i helvete människa sluta skit på dina nära och kära då då!! Är du helt jävla blind?! Och den här stackars Skrotiz som tydligen är tillsammans med dig, vad får den stackaren utstå egentligen...hur mår han?!! Du har tagit bort inlägget där du beskrev hur du psykiskt och fysiskt misshandlade honom, men det finns kopierat på min blogg så det finns kvar, men hur elak och känslokall får man vara? Och att du skriver att du klipper av dig håret i ren frustration är ju vrickat och det hoppas jag du förstår, fast å andra sidan ligger ju inte din inteligens på topp kära du Ha ha ha ha =) Du är tydligen i 40-50 års åldern och skyller på din ADHD med mera så fort du spårar ur, snacka om att inte ta ansvar för sina handlingar!! Jag jobbar med barn som har koncetrationssvårigheter och jag VET att det inte funkar på det viset...elakt, oansvarigt och barnsligt att skylla ifrån sig! Sen tycker jag att det är konstigt att du flippar när du får reda på att ditt barn inte har aspergers utan är autistisk, fattar inte du att aspergers är en FORM av autism?! Varför ska du hela tiden tycka så synd om dig själv? Du sätter dig verkligen i offerrollen, du har för fan barn! Då har man inte rätt att tycka synd om sig själv, skaffa hjälp (det är inte så svårt) och ta tag i ditt tragiska, arbetslösa, meningslösa liv!! Jävla white trash "Blendmorsa"!! USCH






         Mamma Mia med sina ungar Julen-  08

Svar till denna stackars "allvetandes " lilla människa!!



Jag är 43 år erfaren GAMMAL ...bl.a operaskolad rock sångerska,dansare..fullmatad & lärd  av livets alla misstag & underbara minnen..Gift två gånger innan jag fyllt 25 ...
Bott i Mexico som liten..Mamma var filmstjärna & min pappa var och still are  Rock Kung..

Jobbat som teckningslärarinna  i högstadiet med problem-ungar när jag var 18 år.......
Min morfar var  en galen Man som utsatte mig för många galna upptåg som liten...
författare & bokbindare samt spec,tränare med  krigsmarkens armehundväsendet...

Jag lärde mig mycket redan som 5 åring visste hur man rensade strömming & täljde min första smörkniv med blodiga nävar...Huuugga!!!

Jag e´bruden som kan pissa ståltråd i motvind utan att börja böla..Kan du??he.he

Jag är STOLT tre barns moder till gravt ADHD barn ,ADD barn & jag VET att asperger härstammar & är relaterad rot till ... bla.h... bla.h... bla.h.(du har då fan inte läst på lilla vännen)

Jag om någon är en utmärkt mamma till mina barn,utan mig skulle de inte ha blivit så jävla fina kids utan problem..Du vet..Man måste ta sitt ansvar vettu när man skaffar knoddar.men..hum..ja.ja..Du verkar ju ha mer koll och en otrooolig erfarenhet,så vi viker det ämnet åt sidan....






Socialen behöver vi inte hjälp av i min lilla men starka familj.
Vi är precis som alla andra, starka ena dagen, lite mindre svaga andra dagen.


Men vi står pall när andra faller!


Jag är inte arbetslös. Ligger på 470 000 i årsinkomst (HALV MILLE OM ÅRET)
men knatade in i väggen för 2 år sedan för att jag tog mitt ansvar på fullaste allvar och arbetade nästan ihjäl mig inom psykiatrin samt inom sjukvården natte- tid i 27 år...
Så "lilla vännen"... Jag har jobb,TARE LUGNT..är bara sjukskriven och eftersom du läst hela min B-logg så kan du ju inte ha missat att jag gör ALLT för att komma tillbaks.


Mindfullness är det bästa som finns för oss som har ADHD!


Du verkar själv behöva testa. Man lär sig mycket,

Ja just det...sorry...

Du skriver dessutom att jag har tagit bort inlägget där jag beskrev hur jag
" psykiskt och fysiskt " misshandlade Skrotiz, att det t.o.m. finns kopierat på din B-logg


Fan Va cooolt att du reagerar när en quinna för en gång skull blir så pass ledsen & sårad
av att få veta av mannen..nja..killen då, som hon ska flytta ihop med  "ballar ur",för att HAN missförstår mig... och då säger "surt & omoget" att allt är över för att va´martyr.
Jag klippte till honom på hakan med en fjant smäll & kastade två drinkar efter honom i ren frustration. Men. Eftersom Skrotiz bad mig dagen efter då vi  självklart redde ut allt & blev sams igen ...ta bort just det, för det var skrivet i vrede och inte i sorg.


Min lilla självplågande blogg är utmärkt för er som INTE har nått liv...
Jag ÄLSKAR att få en & annan upprörd eller förbannad...

Jag är en REN PSYKSURFARE och det är jag fan glad över..hur i helvette skulle man annars palla med att leva bland trångsynta  idioter som DIG!!


Själv har jag legat inne för misshandel av mina ex… så jag VET vad psykisk & fysisk misshandel ÄR! Tro mig!! Jag har fått min beskärda del ett antal gånger i mitt liv..


Skulle va JÄVLIGT STARKT VÅGAT av dig att tala om vart jag kan läsa "mitt borttagna blogginnlägg" någonstans lilla Du!! Med din vokabulär & vrede så borde Du verkligen inte arbeta med barn som behöver lugn & sans. Du är ju fullblodigt hatisk, Stackars människa du är.
Meeeen. va fan..what a´hell...Du växer nog upp du med, någongång!!


Hare så bra så länge & ta & coola ner dej vettja!








Jaaaaa du....


ANDAS!!!! pffuuuhhhh




Vi har vart hela dagen på Bauhaus och snurrat runt...
Älskar att kolla in verktyg,skruvar & muttrar...




Åkte hem med "rainshower".svart toa sits..svart kakelfärg så nu skall det målas
"BLACK DASS METAL"
Tak & kakel,badkar skall bli svart...svart...svart...

(hum,har inte jag vart me´om det här tidigare,typ...20 år sedan)*asg..


Dasslocket är såååå cooolt!




Nya krokar ska vi införskaffa oss...

 


Vi ska MÅLA det "beiga kaklet "runt om med svart kakel färg.....



Badkaret ska målas OM  på utsidan svart med guld (plast) fot,standard modell...




agghhhhh--VILL HA!!!!!




 
 
Och Kronan på verket en fin Mexicansk kristall PLAST Lampa i Taket!!!
 
 
 
 
 
 
 
              Kalaset går på 3000 kr när ALLT är på plats!
 
 


     Nu skall vi renovera mera...Yiihaaaaaa!!