THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

lördag 4 september 2010

FAAAAAN!!!


Varför varför varför varför blir jag down trots kärleks rus i hela kroppen..



Vi hade lånat 200 av Helena samt fått en hel påse mat så vi kunde käka..
Väl hemma lagade jag mat & vi öppnade kartongen...
Allt var kanon...vi satt uppkrypna i soffan..kollade på film & ..........

DÅ får jag obehagliga tankar...ångest....känner mig totalt överkörd av ett ånglok..VARFÖR??????

Jag frågade mig själv om det kunde ha med att Jens satt i ena soffhörnet med sin laptop & surfade inne på Fejan hela kvällen...precis som Mr P...men skillnaden var mellan dem att Jens fortfarande var "här i nuet med mig"..


Är jag så vansinnigt sne i min skalle så jag inte ens kan låta mig älskade sitta
i soffan..se på film med mig ,sippa på ett glas rött samtidigt som han med ena handen håller min hand ömt & kärleksfullt medans den andra knattrar febrilt på tangenterna på sin laptop..


Näääe.. Det handlade inte om det...
Det är mina förbannade spöken som försöker förstöra för mig....

Jag vart som i dvala..Hjärnan ville stänga av..
Gick & la mig..läste en bok,men somnade nästan omedelbart..
Vaknade till att Jens kramade om mig & frågade om det var oki om han satt uppe..

Jag vaknade oroligt ett par gånger..men min hjärna & själ är så trashad så det är därför jag inte kan ta emot Jens kärlek som e normal funtad människa..
Min hjärna stänger av..jag blir trött..som i dvala..sätter på försvars piloten & den lilla elaka fan som sitter på ena axeln försöker få mig att "hitta fel" så jag kan få anledning till att säga..

-ja ja..vad var det jag sa..Han är som alla andra...

  När min försvars advokat i hjärnbarken eller om han sitter i själ-centrumet börjar jobba.., blir jag så totalt utpumpad av all posetiva vibbar Jens ger mig...Jag vill bara sluka all hans kärleks energi & leva på luft..men den starka Mia i det innersta mörka trasiga själar rummet ..är så satans rädd....så minsta lilla grej får mig att REAGERA...Då blir jag trött... stänger av för att INTE känna,inte göra bort mig..Inte reagera...Eftersom det fan inte finns nåt att reagera på..Det är bara mina gamla spöken som levererar ....minnen....

Jag har ångest för att jag inte satt uppe med Jens i natt,drack vin & lyssnade på musik,istället kröp jag ihop som ett litet sårat barn i min säng & grät...läste bok & somnade...utmattad av allt som händer i mitt liv just nu..och det e´ju bara bra feelings...bra vibbar..varma vindar & solsken i september kylan..så va fan e´det med mig??

Puss