THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

lördag 30 januari 2010

En liten kråka i från folket !:


Anonym sa...

Håller med dig Mia! Den här Isa behöver nog en egen blogg så hon slipper skriva av sig i din.

Lisa



29 januari 2010 19.46


Anonym sa...

Men du. Jag är inte ute efter dig. Jag behöver ingen egen blogg för att "skriva av mig".

Mitt inlägg till dig var en ärlig och innerlig önskan om att du ska få må bra. Det känns som att du måste lära dig att skilja på de som vill dig väl och de som är potentiella fiender. Tro mig, det allra sista jag ville var att du skulle tolka mitt inlägg som fientligt och att jag behövde tala av mig. Det gör mig faktiskt lite ledsen att du tror att jag vill dig illa, och vi som haft det lite svårt (läs ett djävla helvete) skulle reagera med sådan ilska.
Än en gång, jag står på din sida och jag tror och hoppas fortfarande att du kommer ur allt och blir lycklig snart.

Ta hand om dig!

Kram / Isa



29 januari 2010 21.02


Mad sa...

Nu blir du säkert jättearg på mig med men jag vill också förklara att jag inte heller är emot dig på något sätt. Även om du inte gillar att jag skriver med Skrotiz ibland.

Jag har ändå känt honom i 2-3 år och han har aldrig gjort mig nåt, så jag kan tyvärr inte bara döma honom utifrån vad någon annan säger, lika lite som jag skulle döma dig om han säger att du är sjuk i huvudet.
Det får stå för honom.



Hoppas inte du tar illa upp!



29 januari 2010 21.24


Anonym sa...

har kollat lite i din blogg. jag fattar nu vad du menar. jag hoppas att jag ALDRIG träffar han igen. jag tror inte jag skulle kunna låta bli att klippa till han då. jag står på din sida till 100% ville bara att du skulle veta det.


stå på dig.
en HÅRD kram



30 januari 2010 00.37


Anonym sa...

helt jävla sjukt,onormal att folk fortfarande vill ha med äcklet att göra.tycker att med beviset du har i din blogg säger väl allt, det är bara så tragisgt att människor blundar för detta när det handlar om djur & unga flickor,då ska man inte ha så mycket mer att säga till om..djurplågeri & barnsex är för djävligt.vem fan tycker att det är okej??tydligen den här Mad i alla fall.ynkligt som pesten



30 januari 2010 00.47


Lisa sa...

Till Isa. Du har en bra bit kvar i din utveckling, eller har du missat det i form av självförnekelse och brist på sjukdomsinsikt? Att vilja andra väl är inte samma sak som att säga åt dem att lova att följa dina råd. Vem är du att kräva löften, styra och härja? NÄR och OM Mia är mogen så reder hon ut det här själv, på sitt sätt. Vem är du att säga till Mia att hon måste lära sig att skilja på folk? Varför är ditt sätt hennes sätt att komma ur skiten? Nä, du Isa... lycka till med din självutveckling och välmening, men ännu är du långt ifrån kapabel att råda andra.



30 januari 2010 10.21


Mad sa...

Men vad fan. Så bara för att jag råkar ha kontakt med Skrotiz ibland så tycker jag det är ok med djursex och pedofili? Jag tar jävligt illa upp av det, så du kan ju dra åt helvete.



Så om Skrotiz säger att Mia slår sina barn, ska jag bara tro på honom då eller?

Om folk inte vara så jävla korkade hade inte världen varit sjuk. För övrigt är inte djursex (tidelag) förbjudet i Sverige, DET om NÅGOT är väl fan TRAGISKT!?



30 januari 2010 11.04


Anonym sa...

Mia slår inte sina barn.de är 23 och 19 år gamla & den yngsta är 14.i så fall klappar nog de tillbaks.har du Mad inte sett i hans dator som mia har lagt upp bilder på här.

nä,tycker nog att du ska resa dig upp,tala om för din gode vän att du inte accepterer hans sjuka läggning.vi är många som har tagit bort idioten ur våra vän profiler.tala om för oss vart skriver han att mia slår sina barn.



30 januari 2010 11.20


Mad sa...

Jag skrev "så OM Skrotiz säger att Misa slår sina barn, ska jag bara tro på honom då eller?". Jag skrev hypotetiskt, om nån vet vad det är?



Han får ha vilken jävla läggning som helst, så länge han inte skadar någon. Vem är jag att säga till någon att den personen är sjuk? Finns folk som tycker att bögar är sjuka och äckliga.
Jag menade bara att jag tänker inte döma någon utefter vad någon annan säger.
Om folk hade grundat sina åsikter på egna erfarenheter och inte bara trott blint på alla hade världen varit bättre (säger dock inte att Mia ljuger, jag vet inget om det där).



30 januari 2010 12.20


Anonym sa...

Jag håller på Mad! Jag tycker att det var stiligt av honom när han skrev sitt första inlägg här att han inte har något emot Mia, för att förtydliga tidigare eventuella missförstånd dem emellan. Personligen så tycker jag att Skrot är äcklig och sjuk!!!! Jag tycker även att det är fegt av anonym att syfta på att man ska dissa vänner för att andra tycker så.

Men Mad.. något att begrunda.. du kanske tror att Skrot inte skadar någon. Han sponsrar faktiskt djurplågeri och barnsex genom att titta på och förvara sådant i sin dator. Det är olagligt och vad blir hans nästa steg för att tillfredsställa sina lustar. Ja det är det ingen som vet.

Sluta hacka på varandra! Alla gör så gott de kan utifrån sin förmåga. Jag också.

/Ellen



30 januari 2010 13.04


Anonym sa...

Vem behöver dokusåpor....vilket jäkla drama ni skapar. Som utomstående tycker jag att både Isa och Mad skriver vettiga inlägg där de förklarar att de vill väl. Men ni hoppar på dem ändå - vad de än säger. Det gör att jag nu förstår läget. Isa och Mad: Min rekommmendation är att ni backar detta, för detta är ett gäng som hela tiden vill ha drama och ser till att skapa det på ena eller andra sättet. För ni har skrivit väldigt vettiga saker. Det finns mönster och nu ser man dessa övertydligt.



30 januari 2010 13.21


Anonym sa...

Lisa: vill du att Mia ska må bra? Då bör hon följa de råd du just skrev var fel. Jag har inte läst Isas råd men det du skrev här är så rätt! Vill du att Mia SKA må dåligt eller?! Har du kontroll på henne då eller? För det du skrev här, skulle ALLA rekommendera Mia. För Mia MÅSTE lära sig skilja på folk. Det ser vem som helst! /Anna



30 januari 2010 13.25


Mad sa...

Tack, men jag är en tjej ;P

Om skrot har barnporr i datorn begår han något brottsligt och borde straffas. Däremot är det inte förbjudet att titta tyvärr. Man får inte inneha eller distribuera sånt, det är det enda.Jag tror dock om han hade sånt sparat på datorn hade något anmält honom, annars är den personen lika hemsk som han.Men ja, jag har märkt att man blir påhoppad för minsta lilla här. Folk läser inte det man skriver utan hittar "gömda" betydelser i varje litet oskyldigt ord, så jag tänker inte slösa min tid på detta.Allt jag önskar är lycka till Mia, hoppas saker och ting löser sig för dig.





30 januari 2010 13.40


Lisa sa...

Nä nu har ni fått fnatt gott folk! Det jag invände när det gäller Isa är att hon kommenderar Mia att följa hennes råd. Det fungerar inte så.. För att man får råd betyder inte det att man bara kan suga i sig dem och förändra sig! Tänk va lätt allt vore om det bara vore så. Mia är delvis på botten och hon kan vända med hjälp. Men Isas erfarenheter är hennes och Mia behöver bli stark på sitt egna sätt, det finns ingen generallösning på allas problem!

Steg 1 utbildad.



30 januari 2010 17.29


Anonym sa...

Mad missade nog att man kan se på Mias bilder att Skrot innehar barnporr som innefattar djurplågeri. Bilderna visar att han inte hade surfat utan att han hade det på sin egen hårddisk.

Till dig som ifrågasätter trovärdigheten i denna blogg! Ha ha ha säger jag bara. Trodde du verkligen att allt Mia säger är sant? Mia är skyldig till mycket skit men det förstår hon inte alltid på grund av sin sjukdom. Hon har gjort många människor illa! Å andra sidan har hon också blivit illa behandlad av andra. Fast jag tror att hon kan driva vem som helst till vansinne med sitt sätt. Hon är ju sjuk! Hämnd är viktig för henne. Det gör dock inte Skrot till en bättre människa. Två sjuka människor som hittade varandra och det är klart att det gick åt helvete.



30 januari 2010 17.39


Mad sa...

Hade han det på sin hårddisk borde han anmälas illa kvickt då det är olagligt.
Att man har sett det och inte anmält tycker jag är nästan lika hemskt!



30 januari 2010 18.11


Anonym sa...

vart när var skrev skrotiz här inne..vad är nobelt för honom.

Anonym sa...


Mad! Mia mår piss. Hon kämpar för att orka varenda sekund.
Att gå och polisanmäla någon och vad allt det för med sig kanske inte är vad hon klarar av i dagsläget.
Nu när DU vet så får du ta ansvar för dina handlingar och Mia för sina.




Anonym sa...

Jag gjorde en anmälan till polisen om barnporr när det kom upp i bloggen.
Det borde Mia gjort när hon såg det.



31 januari 2010 12.22


MotherBitch sa...

Bra...för jag har vittnen här hemma som var med när Skrotiz kom hit mitt i natten för att hämta bevisen,sin bärbara minnesdisk..där fanns allt.....