THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

fredag 23 juli 2010

Hej på -hopp...san sa på er brudar..
Betty (förmodligen Willes exex fru?)...Jessika...Ullis 1.2.3 osv...what ever..


Jag sitter INTE & skriver egna kommentar inlägg till mig själv.....Helt absurt ..VARFÖR??
Jo..för att NI inte klarar av att någon eller några faktisgt inte hyser nåt agg till mig mer än att läsa min blogg...

Självklart förstår jag att alla INTE kan tycka tänka som mig(vem gör det?)
Men att acceptera det kan ni INTE..
Utan ni måste som uttråkade förortskärringar picka..peka..ha åsikter & vill att jag ska tänka göra som ni bara för att NI tycker så...  JAG ÄR JAG !!!  HAJA!!!
Det e ju därför jag är jag...Galna Mia som gör knasiga saker...

Jag har haft adhd hela mitt liv självklart..Det är inget som "bara kommer med åren"
fick min utredningen - 03...Då började jag ett nytt liv....av många...igen..

Jag totalvägrade att hamna i ett adhd fack..jag ville visa mig själv & alla andra som tidigare inte trodde på mig att nu har jag hittat styrkan att börja om..Bestämma över mitt eget liv för en gång skull..

Innan var jag hunsad hemmafru i åtta djävla år..efter det sambo med en idiot som misshandlade mig i 5½ år...När jag hade fått min "kvart för misshanlade kvinnor" Fick en "ny start" jag & ungarna då funkade allt perfekt... Jag arbetade kvällar & nätter samtidigt i nästan 9 år .. (kvällar + nätter då jag var barnfri vilket var 14 dagar ) Jag har alltid varit "arbetsnarkoman"...Pengarna nyttjade jag med att resa långt bort med alla ungar & bo i en hydda vid stranden under stjärnorna  varje år i tre veckor...  det var vår "frizon"...  Jag hade mycket pengar...många vänner..Startade en rock club med Blomman..Vi skulle även sätta i hop ett nytt rock band tillsammans... Jag ordnade jobb åt honom inom vården...resten vet ni....som känner mig...Vad som hände & hur allt blev kaos....Men jag fortsatte endå....fortsatte fortsatte fortsatte utan att "se" vad som hände..Träffade den ena idioten efter den andra som bara strödde salt i mina redan sargade sår som aldrig fick chans att läka... Jag gick på som ett ångvält......jobbade..reste...tog hans om barnen....jobbade...gick ut mindre & mindre..Gömde mig tillslut bakom alla mina natt jobb så helt plötsligt var jag uppbokad 40 nätter i sträck...på olika arbetsplatser...Jag ville bara fly..Ungarna var stora & Moa var hos min ex man eftersom jag var så speedad på att jobba..först kvällar..taxi till natt jobbet...osv..

Jag slog ut mig själv helt enkelt...

Jag har aldrig setat & tyckt synd om mig själv..Har inte haft tid...Jag VET att min barndom INTE var allt för lätt..men det är inget jag gömmer mig bakom..snarare tvärt om..jag vart stark redan som 4 åring...
Med fosterföräldrar..fosterhem..Barnhem..Barsnpsyket...olika skolor..olika regler...mina egna föräldrars ointresse för att vara föräldrar till mig när jag behövde det..Så jag vart lillgammal tidigt..



Vi reste runt jorden..Bodde i Mexico..

Jag hade egen livakt & mamma var filmsstjärna..
Pappa var rock kung...

Mamma & pappa var alltid upptagna så jag fick klara mig själv,för att inte bli kidnappad "liten & blond & svensk" så fick jag en livakt genom mammas filmbolag..Hon filmade bl.a med Julios Englesia el va fan han heter...

Väl hemma igen med pappa ,för mamma vart kvar med filmandet så började det ordna till sig....
Vi fick rutiner & jag hade huvudlöss stora som kackelacker..Pappa vart helt galen..ha ha..
Käkade köttbullar på burk & små djävla prinskorvar med mackaroner i 6 månader..
Än i dag kan jag INTE käka varken köttbullar el korv...

Mamma kom hem...Allt vart kaos... Jag slapp gå till skolan av mamma & vi levde i sus & dus..
Mamma var omtyckt av allt & alla..vacker & skimmrande...Strålade...
Pappa hade slutat att sjunga  & var nu på heltid producent & vi skulle bli Jehovasvittnen....
Hela den tiden var bara ett enda kaos...Otroheter & bläääää

Hamnade som 11 åring på ett barnhem &...nääe..har redan skrivit om den biten..Orkar inte igen..
men där var pappa ännu en gång mitt starkaste stöd tills jag efter ett år fick komma hem..trasig i kropp & själ...De hade skickat bort mig för att i smyg skilja sig..När jag kom hem vart jag så trasig så jag hamnade på barnspyket där jag vart inlåst i 9 månader tills jag  kom åt en telefon & ringde ner till Min moster som  ansökte att få bli "foeterföräldrar" åt mig..Väl framme så visade det sig at jag hade ingesom helst skolkunskaper för att klara av att gå i skolan..Kommunen i Karlshamn anlitade en special PRIVAT lärarinna..Birgitta Granar...till mig...Så jag hade ett eget klassrum med bara henne..DET VAR KOOLT!!!
Kan aldrig glömma henne..Hon var 2 meter lång & hade stora ringar & djuuuudade såååå myyycket...

När jag var 12-13  ville jag hem till mamma igen...Saknade henne så mycket...
Det var då jag hamnade i fel gäng .. ..men de var en underbar tid i mitt liv..
Det var som att leva i "de kallar oss mods" men mitt liv var fan roligare...Mammas & mitt hem var en ungdosmgård för ungdommar som inte ville bo hemma....Hon satt & rökte puff ibland med mina kompisar..
- "vi röker ner Beiruth,så meckar hon på lite käk" hette det...


Mamma var den som lärde mina polare att inte "mecka braja" på hennes vita runda tv bord..
"- NEJ NEJ...gör så här i stället ,sa mamma & kom springandes med en stekspade..

DÅ var jag 13 år gammal.....Själv rökte jag aldrig eftersom "lill mia" var för liten..sa de...(tack & lov)
Mina polare var då 16 - 18 år...Vi satt i vasaperken eller på långholmen & flummade ....
Efter ett par år började jag känna att jag inte pallade med dessa flumm-nissar...

Inga regler..fick göra allt jag ville..Var ute på flumkrogar på nätterna...sov på dagarna..skolkade hela tiden & sjöng i rockband...Alltid satt jag hos skolkuratorn för att hjälpa nån kompis som inte mådde bra...mig själv tänkte jag inte ens på..Min styrka var att hjälpa andra...


Men  den enda riktiga styrkan jag hittade mig själv i var sången..Jag sjöng varje dag i nästan 3-4 timmar hos en operalärare...skolade rösten & alla hade STORA planer på mig..fick en massa erbjudanden...men jag var för blyg...men endå inte..Jag har uppträtt för Agnetha Fältskog & Björn,Ted Gärdestad...Lotta Ramel en massa andra kändisar hemma i vårat Tv- rum som liten... mitt i natten då det alltid var "efter fester" hos oss ,varpå mamma väckte mig & ställde mig på golver framför alla så mimade jag ..
var  en rolig liten pajas & alla skrattade...
*det var min pappa som upptäckte Agnetha när det begav sig...




14 år gammal och ny skola igen på Östermalm..började jag sjunga i mitt första rock band på Söder..
..blev kär första gången i basisten.....han var 18 jag var 14...
Samtidigt började jag arbeta...och gick i plugget(inte allt för ofta)

Vart reglegerad & fick börja ännu en gång på en skola i Djursholm...där det var musiken som var den stora faktorn för mig...Jag lärde mig lira "lite" trummor & bas i plugget & fortsatte sjunga i rock band med min gamla trummis när jag var 16 bast... Fick min första kvart i andra hand & klarade mig helt själv när jag var 16......Har nog aldrig känt mig så ensam då..16 år gammai i en liten etta i Gröndal...

Det var denna tid som pappas fru alltid hjälpte & stöttade mig från att va flicka till äldre..Söka socialbidrag..skriva in mig på arbetsförmedlingen..Ta ansvar..Lära mig laga mat..fylla i papper..Ta hand om pengar...När jag var 17 flyttade jag till en trea i Jakobsbergh & förlovade mig..Jobbade på Kulturhuset i "Allrummet" som i dag kalls för Lava!! Jag var INTE lycklig då,skrev ett brev till min moster (som mer var som min mamma) Jag hade bott hos dem nere i Karlshamn i många omgångar..Gått i skolan där när ingen annan vill ha mig...osv...


Slutade att umgås med "flummarna" & började umgås med "jetset lirarna" provade på droger & mådde as bra...Var ihop med en bi-kille som bodde hos en knull gubbe på mälarstrand & livet va kul...
Träffade en kille i Jakan ,flyttade dit &  förlovade mig....Tills jag fyllde 17 & ville ner till moster Maggan igen...


Hon läste mellan raderna & hjälpte mig ner..Fick en liten 1½ va mitt i centrala Karlshamn nere vid hamnen
& jag & min katt Pussie flyttade ner...Där började jag arbeta med att städa på socialkontoret efm
(eftersom jag inte kunde sova på nätterna sedan liten skit ,så jag fick sova på f,m)
Städa var INTE riktigt min grej så jag sölte som teckningslärarinna i högstadiumet i Österslättskolan..som lärarass.då var jag 18 & ville bli "vuxen" Gifte mig med ett Jehovasvittne (nästan hela min släkt är det)
& vi var gifta i 2½ månad innan jag flydde hem till mamma i Stockholm...

Träffade på min sons pappa när jag var 19 år & han 33..vart med barn..
Han lämnade mig...Lejde en snubbe som skulle "kicka" mig i magen så jag skulle få missfall...så jag fick bo på hemlig plats & åka till jobbet & hem på olika vis varje dag.. flyttade ut till Tensta högravid...,Mamma blev alkolist i samma veva  så nåt stöd av henne fanns där inte... eftersom jag var ingift i Jehovas vittnen så vart jag s,k "utesluten" fasten jag inte ens var döpt,så där förlorade jag hela min stöd & släkt i många år Vilket faktisgt har satt  djupa sår på någotvis..

Min moster & alla andra trodde att jag planerade allt dumt jag gjorde..att jag var kall i sinnet & bara tänkte på mig själv..När det var min adhd som flackade i bakrunden...som jag då inte visste om..
Jag kunde ha en stark känsla ena dagen för att några dagar sedan tycka något helt annat....
Impulsivitet heter det i dag...något som inte fanns på 60-90 talet..då var man ego & självupptagen och väldigt konstig...


Jag arbetade med barn tills mitt eget kom...gömde mig redan då i mitt arbete..jag var 19 snart fyllda 20 men levde som en gammal tant som bodde ute i Tensta.....Inget liv.inga vänner & mina släktingar sa att jag var död för dem..
Min moster sa när jag ringde en gång & bara grät så jag hulkade
- Mia,jag varken kan eller vill prata med dig..hej då Mia,sa hon & jag kan aldrig glömma det...
Det gjorde så fruktansvärt ont att hon..mitt enda stöd som verkligen fanns där för mig inte längre ville ha med mig att göra...Med mitt adhd förstod inte jag hur hon såg på situationen..Jag förstod inte vad jag hade gjort..


I dag ser jag ju klart på ett helt annat sätt & fortfarande när jag ser henne blir mitt hela hjärtat full av kramp & jag kan knappt andras..Jag vill bara krypa in i hennes famn & låta henne klappa mig på huvudet..
Hon var sträng när jag var liten...men det behövde jag...Allt mamma & pappa hade raserat fick Maggan rustrera upp..Nerfall & så ner till min moster som fick så många gånger repa upp mig så jag vart lite nornal i alla fall..för hemma hade jag inga restruktioner eller normer...Har aldrig haft... Mamma var diva & pappa rock kung & aldrog hemma..Jag lagade till min första kycklings stek i ugnen när jag var 5 år gammal..Bytte proppar för mamma kunde inte när jag var 6 bast...

Nu orkar jag inte skriva mer denna gång...

Fortsätter senare....

Tack & hej ..

Jag & Mamma i Mexico !