THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

onsdag 21 juli 2010

Kan INTE säga det bättre själv, Tack Anja..(vem du nu är?)



Från en anonym till en annan.



Du har nog missat att Mia är i en psykisg depression och den här bloggen handlar just om hur hon lever i den. Det handlar inte om det "Svenssonliv" hon redan i 42 år levt... Nu handlar det om hennes innersta tankar, hennes olika sinnersstämningar och tillstånd . Rehabelitering och stigen till att tillfriskna i sin egen takt. Jag följer Mias Blogg för att förstå hur det är för en tidigare fullt frisk tre barn moder med ansvar för tre ungar som har nevrologiska handikapp, hur hon som heltid överarbetat mamma har klarat av livet med misshandel av alla sorter. Som gömt sig bakom för mycket arbete. Sitt matmissbruk. Föräldrar som inte givit Mia en trygg barndom.


När ni hackar på henne slutar hon att skriva om sina innersta rum och i stället ödslar tid med att försöka förklara sig med näbbar och klor. Låt henne få fortsätta att skriva AV sig.
Få tillfriskna i sin egen takt. Jag följer det med stor häpnad & intresse för att förstå andra med samma problematik






Anja

4 En liten kråka!:

Jessica W. sa...

Men fy fan Ullis vad du är patetiskt jävla pinsam. Du gottar dig säkert i fler trasiga människors bloggar där du förmodligen sprutar ur dig kommentarer med en massa åsikter som ingen jävel bryr sig i utan bara är otroligt STÖRANDE. Kan inte denna människa få ha sin blogg så vi andra kan få läsa i lugn och ro utan sådana som dig som tycker så jävla mycket. Du är förmodligen den där anonyma jäveln i tvättstugan som skriver anonyma arga lappar till folk som glömt kvar sin tvätt.

Ullis hela dagen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Betty sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Om Ullis hela dagen är den Ulrika som tidigare funnits i Mias liv så är det en sjuk, bitter och riktigt ondsint gammal nucka.